Gastspreker Paul Stavert

Verdichten door hoogbouw. Paul zal ingaan op de uitdagingen en kansen van mix use projecten met hoge FSI op centrum locaties in Nederland.
Paul Stavert is partner bij Powerhouse Company. Hij is verantwoordelijk voor het verwerven en ontwerpen van door ontwikkelaars geïnitieerde projecten op locaties in de binnenstad.

Paul is geïnteresseerd in het creëren van waarde en architecturale kwaliteit binnen de wetten van de economie die de ontwikkeling van commercieel vastgoed beheersen. Hij is verantwoordelijk voor de ontwerpontwikkeling en het projectbeheer van een groot aantal projecten, waaronder: KJ-Plein, een project voor gemengd gebruik van 50.000 m² in het centrum van Den Haag; de Amstel Tower, met woningen en hotel in Amsterdam; District-E, bestaande uit drie hoge torens in het centrum van Eindhoven met 80.000 m² woningen, kantoren, winkels en hotels; de renovatie van ‘Loon Shopping Center’; Het kantoorgebouw van Pavilion in Amsterdam en diverse woonprojecten, hotels en kantoorinterieurs in Europa.