Heeft u een bouwkavel op het oog,
onder optie of zelfs in bezit?

Kom dan naar de
Woonwensfabriek Kavel! Inspiratiedag in Assen.

Vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan >

Heeft u een bouwkavel op het oog, onder optie of zelfs in bezit?
Kom dan naar de Woonwensfabriek Kavel! Inspiratiedag in Assen.

Vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan >

U bent van harte welkom op zaterdag 13 mei a.s. van 11.00 – 15.00 uur in ons inspiratiecentrum aan de Portugallaan 4 in Assen.

De Kavel! Inspiratiedag staat in het teken van het ontwerpen en bouwen van uw eigen droomhuis op uw eigen kavel.

Met vele honderden voorbeeldontwerpen en ruim 2.700 reeds gebouwde voorbeeldwoningen vindt u volop inspiratie bij Woonwensfabriek.

Onze adviseurs informeren u graag over alle ins en outs rondom het ontwerpen, financieren, realiseren en inrichten van uw droomhuis.

Van kavel naar droomhuis
Uw eigen duurzame en energie neutrale droomhuis ontwerpen, op basis van uw eigen woonwensen? De architecten en adviseurs van Woonwensfabriek nemen u graag aan de hand mee in de vele mogelijkheden die zij u kunnen bieden. Mixen en matchen op basis van honderden voorbeeldwoningen of uw eigen unieke ontwerp, u bepaalt! Met 35 jaar ervaring en ruim 2.700 gerealiseerde woningen bent u bij Woonwensfabriek aan een vertrouwd adres. Heeft u nog geen kavel? De adviseurs vertellen u graag waar er nog kansen zijn en waar nieuwe kaveluitgiften te verwachten zijn.

Maak uw woning compleet met WoonGereed
Het personaliseren van uw badkamer, keuken, inrichting of tuinontwerp is vaak een tijdrovende en kostbare zaak. Bij wie moet u zijn voor het beste resultaat, welke stijlen en materialen passen het beste bij u, hoe voorkomt u dat u te veel betaald en hoe zorgt u dat alles op tijd gereed is? Uw huis is een verlengstuk van wie u bent, dat vraagt om een passende oplossing. WoonGereed werkt met de beste specialisten uit de markt en ontzorgt u graag bij het personaliseren van uw woning.

Financieel advies
Er zijn diverse mogelijkheden om uw droomhuis te financieren. Maar hoe maakt u hierin de beste keuze voor uw persoonlijke situatie?

Voordat u een nieuwbouwwoning gaat kopen is het verstandig om vroegtijdig uw huidige financiële situatie in kaart te brengen. Een goede voorbereiding maakt het vervolgtraject een stuk eenvoudiger. De hypotheekadviseurs zijn u graag van dienst met het geven van inzichten in financiële producten en bijbehorende mogelijkheden.

Waardeontwikkeling eigen woning
Wilt u weten wat de huidige waarde is van uw eigen woning voor een eventuele verkoop? De deelnemende makelaars beantwoorden graag al uw vragen omtrent de waarde en verkoop van uw huidige woning of rondom de aankoop van uw nieuwe droomhuis.

Vraag hier uw gratis toegangsbewijs aan >